logo

Fysiotherapie
Neerbosch Oost

Massages bij Sanela

Sanela

Gediplomeerde masseuse,
vakdiploma/NGS examen in 2008.

Waarom naar de masseuse:

Massage is bedoeld ter ondersteuning van het lichaam voor, tijdens en na een prestatie of die prestatie nu geleverd wordt tijdens het sporten of gedurende dagelijkse bezigheden maakt voor het effect op het lichaam in wezen niet uit. Massage is een manier om na inspanning het herstel te bevorderen.

De voordelen van een regelmatige massage:

  • Sneller herstel
  • Spierspanning neemt af
  • Een verbeterde doorbloeding
  • Vermoeidheid neemt af
  • Ontspanning van lichaam en geest
Sanela
Sportmassage

Maar ook als je niet sport en last hebt van stijve nekspieren, gevoelige schouders of pijnlijke benen kun je natuurlijk bij mij terecht. Je hoeft geen sporter te zijn om van mijn diensten gebruik te maken. Het is ook soms erg fijn om je zelf te verwennen met een ontspanning massage.

Ontspanningsmassage (Zweedse massage)

Als je het druk hebt of veel stress in je leven dan is Zweedse massage iets voor jou. Wat is Zweedse massage? De Zweedse massage duurt meestal 60 min. Tijdens de behandeling worden er langzame, glijdende bewegingen richting het hart gemaakt. Daardoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Ook worden afvalstoffen verwijderd en de knoppen uit de spieren gehaald. De Zweedse massage is geschikt voor mensen met pijn of blokkades maar is ook zeer geschikt voor iedereen die een diepe ontspannende massage wil krijgen. Het is een vrije krachtige massage ter bestrijding van spierpijn, vermoeidheid en spanningen ter bevordering van bloedcirculatie en afvoer van vocht en afvalstoffen.

Ontspanningsmassage
Hotstone massage

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage met warme stenen van basalt. Basalt is het beste materiaal voor een hotstone massage want het houdt de warmte langer vast en geeft deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hotstones wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

Deze massage stimuleert de orgaanfuncties, de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De hotstone massage ondersteunt alle niveaus van healing doordat het emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel verandert in je lichaam. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard invloed op de bloedsomloop.

Zwangerschapsmassage kan een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van ongemakken tijdens de zwangerschap. De massage verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Zuurstof en voedingsstoffen worden sneller door je lichaam vervoerd. Massage werkt kalmerend en het geeft een geluksgevoel. De zwangerschap kan bewuster en intenser ervaren worden. Er is onderzocht dat het een positief effect heeft op beter slapen, minder rugpijn en minder stress. Zwangerschapsmassage kan zittend op een stoel of liggend op de zij uitgevoerd worden.

Tarieven

Sportmassage

Hele rug, achterkant en voorkant van benen, voeten
60 min.
€35
Deelmassage rug-nek/schouder
30 min.
€20
Deelmassage onderrug/benen
30 min.
€20
Voetmassage/onderbenen
25 min.
€18

Ontspannende (zweedse) massage

Hele rug, achterkant en voorkant van benen, buik en voeten€38

Hotstone massage

Hotstone massage achterzijde, ontspannend
45 min.
€35
Hotstone massage voorzijde, verlichtend
45 min.
€35

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage
45 min.
€35

Contact

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan even contact met mij op. Ik ben te bereiken op 0653136632

×