logo

Fysiotherapie
Neerbosch Oost

Actueel

Fysiotherapie Neerbosch Oost bestaat 30 jaar.

Al 30 jaar is FysioNeerbosch een onderdeel van de wijk Neerbosch Oost. Sinds de jaren 70 dient het gebouw, gelegen aan de O.C. Huismanstraat, als fysiotherapie prakijk.

Het gebouw zelf bestaat sinds 1965 en is alleen de eerste paar jaar als woonhuis gebruikt. Voordat Rutger Heijmen het pand in bezit nam was Van Eldik (ook fysiotherapeut) eigenaar.

            

Ook was het naast gelegen pand (nr 29) in bezit van een huisarts, dr Hellenthal nu verhuisd naar de dennenstraat. In de 30 jaar dat Rutger nu eigenaar is, is er veel veranderd met zowel de wijk als het gebouw. Waar er voorheen een opening was die huis nr 29 en 27 met elkaar verbonden is deze gedicht. Ook wonen er sinds een kleine 10 jaar huurders in het naast gelegen pand.

 

            

De praktijk is vergroot aan de achterzijde in 2002 waardoor de behandelkamer op de begane grond vergroot is. Deze behandelkamer is ook voorzien van verschillende fitness en sport apparatuur.Op de eerste verdieping bevinden zich 2 behandelkamers en een kantoor. En ook de zolder is tegenwoordig een behandelkamer voor de schoonheidsspecialiste. Vroeger werd deze zolderkamer door studenten gehuurd.

           

Ook de buurt is veranderd, hoewel Neerbosch Oost nog steeds aanvoelt als een dorp binnen Nijmegen. Is de samenleving veel multicultureler geworden.

×