Fysiotherapie
Neerbosch Oost

Fysiotherapie Nijmegen

Fysiotherapie nodig in Nijmegen?

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten of bent u herstellende van een operatie? Dan kan behandeling door een fysiotherapeut helpen. De praktijk van Fysiotherapie Neerbosch is gelegen in de wijk Neerbosch-Oost in Nijmegen. Hier kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, maar ook voor specifieke behandelingen zoals medical taping en manuele therapie.

Bekijk hier alle behandelingen

Algemene fysiotherapie

Vrij kunnen bewegen is voor velen van ons vanzelfsprekend. Lopen, staan, springen
en bukken: we staan er nauwelijks bij stil dat ons lichaam dit allemaal kan. Tot het moment dat u ergens last van krijgt. Gelukkig kunt u dan terecht bij de fysiotherapeut. Hij of zij past verschillende technieken toe om uw klachten te verlichten. De medewerker van Fysiotherapie Neerbosch geeft ook preventief advies, zodat u leert om voldoende en verantwoord te bewegen. Zo voorkomen we herhaling van de klachten.

Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen

Andere behandelingen door Fysiotherapie Neerbosch

Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen biedt meer dan alleen algemene fysiotherapie.
Wij verzorgen ook:

  • Manuele therapie Marsman
  • Sportfysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie
  • Medical taping concept
  • Preventie beweeggroepen
  • COPD-behandeling

Waar zit de praktijk voor fysiotherapie in Nijmegen?

Woont u in Nijmegen en heeft u last van een blessure, pijnklachten of problemen met bewegen? Maak dan een afspraak bij Fysiotherapie Neerbosch. Onze praktijk bevindt zich in de wijk Neerbosch-Oost en is gelegen tegenover sportpark De Dennen. Komt u van buiten Nijmegen, bijvoorbeeld uit Beuningen of Wijchen? Fysiotherapie Neerbosch is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Tegenover de praktijk ligt de eerste bushalte van lijn 6, direct na binnenkomst van de wijk.

Neem contact op met de praktijk

Maak kennis met onze fysiotherapeuten

Bij Fysiotherapie Neerbosch werken 3 fulltime fysiotherapeuten: Rutger Heijmen, Michiel Coenen en Yvonne Lachnit. Zij zijn lid van het genootschap Fysiotherapie KNGF en staan geregistreerd in het Big en Kwaliteitsregister. Daarnaast is er elke 4 maanden een fysiotherapeut in opleiding werkzaam die vakkundig wordt begeleid door één van de fulltime medewerkers.

Fysiotherapie in Nijmegen zonder verwijsbriefje

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) betekent dat u geen verwijzing meer nodig heeft voor een afspraak bij de fysiotherapeut. Zo komt u direct bij de specialist terecht en kunt u meteen beginnen met uw herstel. De fysiotherapeut voert eerst een zogenaamde screening uit om te beoordelen of u aan het juiste adres bent. Is dat niet zo, dan stuurt hij u bijvoorbeeld door naar de huisarts. Kunt u wel behandeld worden door de fysiotherapeut? Dan gaat hij, in overleg met u, aan de slag. De fysiotherapeut zal uw huisarts blijven informeren over de voortgang, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Maak een afspraak voor fysiotherapie

×